Izbor podne obloge kod podnog grijanja

Završna obloga je dio sustava grijanja.

Odabir završne obloge jednako je važno za sustav podnog grijanja kao i sama tehnologija. Sama obloga je površina za prijenos topline. Srećom, većina tipa obloga koje se koriste danas je prikladna za podno grijanje, u skladu s odgovarajućim pričvršćenjem i pridržavanjem pravila postavljanja slojeva. Važan aspekt je uz vrstu i debljina završne obloge.

Osim podnih tepiha i masivnog drva, gotovo svaki materijal se može koristiti za podno grijanje do debljine 10-12 mm. Saznajte prednosti i nedostatke najčešćih završnih obloga.
Copyright © 2019 Mirakul inovativna grijanja, Sva prava pridržana
Mirakul inovativna grijanja d.o.o. poštuje vašu privatnost (Uvažavanje Vaše privatnosti). Kolačiće (cookies) koristimo kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, za analizu prometa ili u marketinške svrhe, integraciju s društvenim mrežama. Kolačići omogućavaju web stranicama da spreme podatke koji se koriste kada korisnik ponovno posjeti web stranicu. Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u vašem pregledniku. Ukoliko odaberete opciju da ne želite prihvatiti kolačiće, možda nećete moći koristiti određene funkcije naših stranica. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate korištenje kolačića.

Vaš Mirakul inovativna grijanja d.o.o. - Uvjeti poslovanja
Partner zona