Caleo Premium Line grijaći film

CALEO tehnologija grijanja daje jedinstvenu priliku za modernu gradnju.
Sa njegovim korištenjem, brzo i uz niske troškove ulaganja, možete dizajnirati nezavisne sustave plošnih grijanja u cijelom objektu ili ugodno plošno grijanje samo jedne prostorije.
Ekstra tanki instalacijski slojevi omogućuju postavljanje podnog ili stropnog grijanja u novoj gradnji i postojećim zgradama.

Opis proizvoda

Saznajte više o najnovijoj CALEO tehnologiji površinskog grijanja koja mijenja od 2005. godine kroz 4 generacije razvijanu "foliju za grijanje". U proizvodnoj tehnologiji korišteni grijaći CNT elementi (carbon nano tube), ekstremnog opterećenja su prava inovacija.

Razvoj proizvodne linije nano-tehnologije i dostupnost kvalitetnih sirovina u 2008. donijela je drastičnu promjenu. Naši proizvodi su dopunjeni posebnim komponentama, a softveri koji se koriste za modeliranje kod istraživanja, otvorili su nove dimenzije.

Takav veliki razvoj tehnologije omogućio nam je da ostavimo razvijanje grijaće folije i okrenemo razvoju grijaćeg filma sa boljom učinkovitošću i pouzdanosti u radu.

ZAŠTO JE BOLJI STUPANJ TOPLINSKOG UČINKA CALEO GRIJAĆIH FILMOVA OD BILO KOJIH DRUGIH SLIČNIH PROIZVODA?

Nakon razvoja proizvoda grijaće folije za grijanje u 2005 godini, CALEO grupa je 2008. godine, za razliku od drugih, nije razvijao dalje manje pouzdanog i relativno kratkovječnije "samo-regulirajuće" grijaće folije ili drugačije nazvanog PTC folije, već je razvio skroz drugačije sustav vlastite tehnologije CNT (carbon nano tube) uz aktivnu suradnju sa Japanskim i inženjerima Južne Koreje. Praktična iskustva su opravdali očekivanja.

Gotovo 7-godišnji razvojni proces rezultat je sadašnje nereplicirane tehnologije koja nije samo postigao značajne rezultate u povećanju toplinskog učinka, već njihova radna sigurnost i ekstremna opterećenja su postala sinonim tih mjera. CNT element grijaćeg tijela je provodljivosti 4 109 A / cm2, više od tisuću puta je veće od bakrenog vodiča, a nakon ekstremnih opterećenja, ugljične nano-tube se ne oštećuju, oni vraćaju svoj izvorni oblik i svojstva.

Specifikacija proizvoda

 • Očekivani vijek trajanja grijaćeg filma - 40 godina
 • Proizvedena snaga - od 80 i 130W/m2 za podno i 160W/m2 za stropno grijanje
 • Podloženost mehaničkoj šteti - višeslojna otporna površina na vanjski utjecaj
 • Vanjska izolacija: 4 x PET
 • Debljina: 388 mikrona (0,4 mm)
 • Elektrosmog: slobodan od elektrosmoga
 • Omjer površine grijanja i grijaćeg elementa - min. 95%, ujednačen prijenos topline
 • Učinkovitost predaje topline - 100%
 • Ponašanje ispod namještaja - neometan protok topline na niskoj temperaturi
 • Garancija - tvornička, od 10 godina
 • Certifikat: CE
 • Dimenzioniranje snage - tvornički postavljena površinska snaga neće se mijenjati tijekom vremena
 • Širina grijaćeg filma za podno grijanje od 80 i 130W/m2 je 50 i 80 cm (prvenstveno zbog lakšeg transporta i rada koristimo film od 50 cm širirne) a kod stropnog grijanje film od 160W/m2 je 30 cm širine.

Zatražite ponudu

Odmah kontaktirajte dobavljača

Pošaljite upit

Usporedba Caleo grijaćeg filma i grijaćih folija

U usporedbi s tradicionalnim folijama za grijanje i "infra filmovima", vodeći CALEO 80-130-160 grijaći film je proizvod, prilagođen europskim zahtjevima i standardima, pruža najisplativiji i najsigurniji rad. Vrhunska kvaliteta proizvoda CALEO pokazuje se u praktički neograničenom životnom vijeku grijaćeg filma.
Toplinska slika CNT Caleo Premium grijaćeg filma
Toplinska slika kod grijaćih folija
Avtorske pravice © 2024. Mirakul inovativna grijanja, Vse pravice pridržane
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.
Partner zona