Kopičenje ogrevanja
Talno ogrevanje za shranjevanje toplote razvita za gradnjo
s povprečnimi in nizkimi energetskimi zahtevami
Zahtevajte ponudbo
Kopičenje ogrevanja Talno ogrevanje za shranjevanje toplote razvita za gradnjo <br/> s povprečnimi in nizkimi energetskimi zahtevami
Kopičenje ogrevanja Talno ogrevanje za shranjevanje toplote razvita za gradnjo <br/> s povprečnimi in nizkimi energetskimi zahtevami

Gradite Porotherm, Ytong ili zgradu lake konstrukcije?

CALEO se već dokazao u svakom od tih sustava gradnje.

CALEO danas i kao proizvod i kao sustav grijanja je jednak sa sustavima grijanja modernih zgrada. Nisko temperaturne zgrade zahtijevaju na niskim temperaturama površinska plošna grijanja i grijanja isijavanjem. Naši inovativni sustavi površinskog grijanja pružaju najučinkovitije rješenje za gradnju zgrada laganih konstrukcija i AA certificirane zgrade.

CALEO sustav podnog grijanja za pohranu topline idealan je za izgradnju sustava grijanja prosječnih i nisko energetskih objekata. Grijaće folije smještene ispod "4-6cm" estriha/betona, "grijani beton", ravnomjerno zagrijavaju strukturu koja grije toplinu dugo nakon završetka ciklusa grijanja.

BAUMIT - tehnologija postavljanja estriha za sustave podnog grijanja s grijaćim filmom

Zatražite ponudu

Odmah kontaktirajte dobavljača

Pošaljite upit

Brzi povratak investicije

Zašto biste dvaput platili isto? Trošak toplinske izolacije i visokokvalitetnih građevinskih materijala su visoki u svijetu, ali to je nadoknadiv povrat ulaganja jer će energetska potreba zgrade, a time i troškovi općih troškova biti izuzetno niski. Zašto potrošiti desetak tisuća na sustav grijanja i strojarski prostor da biste uštedjeli nekoliko stotina kuna godišnje i na kraju to potrošili na održavanje sustava za grijanje?
Video - Caleo akumulacijsko podno grijanje

Bez majstora i strojarska održavanja

CALEO sustavi grijanja ne zahtijevaju održavanje ili skrivena naknadna garancijska pregleda. Oni se mogu staviti u pogon odmah nakon instalacije / postavljanja i mogu se potpuno odvojiti od utjecaja okoline zbog njihove višestruke izolacije (npr. vlažnost estriha/podloge, lom vodovodnih cijevi). Sustav na kraju sezone grijanja se može isključiti na termostatu, jednostavnim pritiskom na gumb.
Koristne informacije

iOS i Android pametno upravljane

Pametno upravljanje grijanjem i zonska kontrola! Jeste li znali da optimiziranjem sustava grijanja s kontrolom možete uštedjeti više energije nego što je najbolje kvalitete ugrađenih vrata ili izolacija fasada od 5 cm? Pogledajte našu ponudu termostatskih paketa.

Slojevi postavljanja akumulacisjkog sustava podnog grijanja

1. Završna podna obloga može biti keramika, kamen, ljepljeni parket ali i laminat, trakasti parket, vinil ili slična obloga koja je pogodna za podno grijanje i lijepi se na podlogu ili postavlja sistemom klik-klak.
2. Estrih ili podloga je većinom 4 do 6 cm debeli sloj, u biti sloj koja sprema odnosno akumulira toplinu.
3. PE - obična građevinska folija 
4. Caleo grijaći film od 80W ili 130W/m2 po potrebi, zavisi o energetske kvalitete objekta odnosno od ciljanog grijanja. 
5. Većinom 5 do 30 cm debeli sloj, podna izolacija koja se postavlja u tijeku gradnje. Ispod ove izolacije je betonska ploča ili deka.
Avtorske pravice © 2024. Mirakul inovativna grijanja, Vse pravice pridržane
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.
Partner zona