Caleo Premium Line grijaći film

CALEO tehnologija grijanja daje jedinstvenu priliku za modernu gradnju.
Njegovim odabirom brzo i uz niske troškove ulaganja možete ugraditi neovisne sustave plošnih grijanja u cijelom objektu ili ugodno plošno grijanje samo jedne prostorije.
Extra tanki instalacijski slojevi omogućuju jednostavno postavljanje podnog i stropnog grijanja u novoj gradnji ili postojećim objektima.

Opis proizvoda

Saznajte više o najnovijoj CALEO tehnologiji površinskog grijanja koja se usavršava od 2005. godine kroz 4 generacije razvijanu "foliju za grijanje". U proizvodnoj tehnologiji korišteni grijaći CNT elementi (carbon nano tube) ekstremnog opterećenja su prava inovacija.

Razvoj proizvodne linije nano-tehnologije i dostupnost kvalitetnih sirovina u 2008. donijela je drastičnu promjenu. Naši proizvodi su dopunjeni posebnim komponentama, a softveri koji se koriste za modeliranje kod istraživanja otvorili su nove dimenzije.

Takav veliki razvoj tehnologije omogućio nam je da ostavimo razvijanje grijaće folije i okrenemo se razvoju grijaćeg filma s boljom učinkovitošću i pouzdanošću u radu.

ZAŠTO JE BOLJI STUPANJ TOPLINSKOG UČINKA CALEO GRIJAĆIH FILMOVA OD BILO KOJIH DRUGIH SLIČNIH PROIZVODA?

Nakon razvoja proizvoda grijaće folije za grijanje u 2005 godini, CALEO grupa od 2008. godine za razliku od drugih nije razvijala dalje manje pouzdane i relativno kratkovječnije "samo-regulirajuće" grijaće folije ili drugim nazivom PTC folije, već je razvila skroz drugačiji sustav vlastite tehnologije CNT (carbon nano tube) uz aktivnu suradnju s inženjerima Južne Koreje i Japana. Praktična iskustva su opravdala očekivanja.

Gotovo sedmogodišnji razvojni proces rezultat je sadašnje nereplicirane tehnologije koja ne samo da je postigla značajne rezultate u povećanju toplinskog učinka, već su njihova radna sigurnost i ekstremna opterećenja postala sinonim tih mjera. CNT element grijaćeg tijela je provodljivosti 4 109 A / cm², više od tisuću puta veća od bakrenog vodiča, a nakon ekstremnih opterećenja ugljične nano-tube se ne oštećuju, već vraćaju svoj izvorni oblik i svojstva.

Specifikacija proizvoda

 • Očekivani vijek trajanja grijaćeg filma - 40 godina
 • Proizvedena snaga - od 80 i 130W/m² za podno i 160W/m² za stropno grijanje
 • Podloženost mehaničkoj šteti - višeslojna otporna površina na vanjski utjecaj
 • Vanjska izolacija: 4 x PET
 • Debljina: 388 mikrona (0,4 mm)
 • Elektrosmog: slobodan od elektrosmoga
 • Omjer površine grijanja i grijaćeg elementa - min. 95%, ujednačen prijenos topline
 • Učinkovitost predaje topline - 100%
 • Ponašanje ispod namještaja - neometan protok topline na niskoj temperaturi
 • Garancija - tvornička garancija 10 godina
 • Certifikat: CE
 • Dimenzioniranje snage - tvornički postavljena površinska snaga neće se mijenjati tijekom vremena
 • Širina grijaćeg filma za podno grijanje od 80 i 130W/m² je 50 i 80 cm (prvenstveno zbog lakšeg transporta i rada koristimo film od 50 cm širirne) a kod stropnog grijanja film od 160W/m² je 30 cm širine.

Zatražite ponudu

Odmah kontaktirajte dobavljača
Pošaljite upit

Usporedba Caleo grijaćeg filma i grijaćih folija

U usporedbi s tradicionalnim folijama za grijanje i "infra filmovima" vodeći CALEO 80-130-160 grijaći film je proizvod prilagođen europskim zahtjevima i standardima, te pruža najisplativiji i najsigurniji rad. Vrhunska kvaliteta proizvoda CALEO pokazuje se u praktički neograničenom životnom vijeku grijaćeg filma.
Toplinska slika CNT Caleo Premium grijaćeg filma
Toplinska slika kod grijaćih folija
Copyright © 2024 Mirakul inovativna grijanja, Sva prava pridržana, web dizajn: design project
Mirakul inovativna grijanja d.o.o. poštuje vašu privatnost (Uvažavanje Vaše privatnosti). Kolačiće (cookies) koristimo kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, za analizu prometa ili u marketinške svrhe, integraciju s društvenim mrežama. Kolačići omogućavaju web stranicama da spreme podatke koji se koriste kada korisnik ponovno posjeti web stranicu. Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u vašem pregledniku. Ukoliko odaberete opciju da ne želite prihvatiti kolačiće, možda nećete moći koristiti određene funkcije naših stranica. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate korištenje kolačića. Vaš Mirakul inovativna grijanja d.o.o. - Uvjeti poslovanja
Partner zona