Caleo Premium Line grijaći film

CALEO tehnologija grijanja daje jedinstvenu priliku za modernu gradnju.
Sa njegovim korištenjem, brzo i uz niske troškove ulaganja, možete dizajnirati nezavisne sustave plošnih grijanja u cijelom objektu ili ugodno plošno grijanje samo jedne prostorije.
Ekstra tanki instalacijski slojevi omogućuju postavljanje podnog ili stropnog grijanja u novoj gradnji i postojećim zgradama.

Opis proizvoda

Saznajte više o najnovijoj CALEO tehnologiji površinskog grijanja koja mijenja od 2005. godine kroz 4 generacije razvijanu "foliju za grijanje". U proizvodnoj tehnologiji korišteni grijaći CNT elementi (carbon nano tube), ekstremnog opterećenja su prava inovacija.

Razvoj proizvodne linije nano-tehnologije i dostupnost kvalitetnih sirovina u 2008. donijela je drastičnu promjenu. Naši proizvodi su dopunjeni posebnim komponentama, a softveri koji se koriste za modeliranje kod istraživanja, otvorili su nove dimenzije.

Takav veliki razvoj tehnologije omogućio nam je da ostavimo razvijanje grijaće folije i okrenemo razvoju grijaćeg filma sa boljom učinkovitošću i pouzdanosti u radu.

ZAŠTO JE BOLJI STUPANJ TOPLINSKOG UČINKA CALEO GRIJAĆIH FILMOVA OD BILO KOJIH DRUGIH SLIČNIH PROIZVODA?

Nakon razvoja proizvoda grijaće folije za grijanje u 2005 godini, CALEO grupa je 2008. godine, za razliku od drugih, nije razvijao dalje manje pouzdanog i relativno kratkovječnije "samo-regulirajuće" grijaće folije ili drugačije nazvanog PTC folije, već je razvio skroz drugačije sustav vlastite tehnologije CNT (carbon nano tube) uz aktivnu suradnju sa Japanskim i inženjerima Južne Koreje. Praktična iskustva su opravdali očekivanja.

Gotovo 7-godišnji razvojni proces rezultat je sadašnje nereplicirane tehnologije koja nije samo postigao značajne rezultate u povećanju toplinskog učinka, već njihova radna sigurnost i ekstremna opterećenja su postala sinonim tih mjera. CNT element grijaćeg tijela je provodljivosti 4 109 A / cm2, više od tisuću puta je veće od bakrenog vodiča, a nakon ekstremnih opterećenja, ugljične nano-tube se ne oštećuju, oni vraćaju svoj izvorni oblik i svojstva.

Specifikacija proizvoda

 • Očekivani vijek trajanja grijaćeg filma - 40 godina
 • Proizvedena snaga - od 80 i 130W/m2 za podno i 160W/m2 za stropno grijanje
 • Podloženost mehaničkoj šteti - višeslojna otporna površina na vanjski utjecaj
 • Vanjska izolacija: 4 x PET
 • Debljina: 388 mikrona (0,4 mm)
 • Elektrosmog: slobodan od elektrosmoga
 • Omjer površine grijanja i grijaćeg elementa - min. 95%, ujednačen prijenos topline
 • Učinkovitost predaje topline - 100%
 • Ponašanje ispod namještaja - neometan protok topline na niskoj temperaturi
 • Garancija - tvornička, od 10 godina
 • Certifikat: CE
 • Dimenzioniranje snage - tvornički postavljena površinska snaga neće se mijenjati tijekom vremena
 • Širina grijaćeg filma za podno grijanje od 80 i 130W/m2 je 50 i 80 cm (prvenstveno zbog lakšeg transporta i rada koristimo film od 50 cm širirne) a kod stropnog grijanje film od 160W/m2 je 30 cm širine.

Zatražite ponudu

Odmah kontaktirajte dobavljača
Pošaljite upit

Usporedba Caleo grijaćeg filma i grijaćih folija

U usporedbi s tradicionalnim folijama za grijanje i "infra filmovima", vodeći CALEO 80-130-160 grijaći film je proizvod, prilagođen europskim zahtjevima i standardima, pruža najisplativiji i najsigurniji rad. Vrhunska kvaliteta proizvoda CALEO pokazuje se u praktički neograničenom životnom vijeku grijaćeg filma.
Toplinska slika CNT Caleo Premium grijaćeg filma
Toplinska slika kod grijaćih folija
Copyright © 2020 Mirakul inovativna grijanja, Sva prava pridržana
Mirakul inovativna grijanja d.o.o. poštuje vašu privatnost (Uvažavanje Vaše privatnosti). Kolačiće (cookies) koristimo kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, za analizu prometa ili u marketinške svrhe, integraciju s društvenim mrežama. Kolačići omogućavaju web stranicama da spreme podatke koji se koriste kada korisnik ponovno posjeti web stranicu. Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u vašem pregledniku. Ukoliko odaberete opciju da ne želite prihvatiti kolačiće, možda nećete moći koristiti određene funkcije naših stranica. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate korištenje kolačića.

Vaš Mirakul inovativna grijanja d.o.o. - Uvjeti poslovanja
Partner zona