Gradite Porotherm, Ytong ili zgradu lake konstrukcije?

CALEO se već dokazao u svakom od tih sustava gradnje.

CALEO danas i kao proizvod i kao sustav grijanja je jednak sa sustavima grijanja modernih zgrada. Nisko temperaturne zgrade zahtijevaju na niskim temperaturama površinska plošna grijanja i grijanja isijavanjem. Naši inovativni sustavi površinskog grijanja pružaju najučinkovitije rješenje za gradnju zgrada laganih konstrukcija i AA certificirane zgrade.

CALEO sustav podnog grijanja za pohranu topline idealan je za izgradnju sustava grijanja prosječnih i nisko energetskih objekata. Grijaće folije smještene ispod "4-6cm" estriha/betona, "grijani beton", ravnomjerno zagrijavaju strukturu koja grije toplinu dugo nakon završetka ciklusa grijanja.

BAUMIT - tehnologija postavljanja estriha za sustave podnog grijanja s grijaćim filmom

Zatražite ponudu

Odmah kontaktirajte dobavljača
Pošaljite upit

Brzi povratak investicije

Zašto biste dvaput platili isto? Trošak toplinske izolacije i visokokvalitetnih građevinskih materijala su visoki u svijetu, ali to je nadoknadiv povrat ulaganja jer će energetska potreba zgrade, a time i troškovi općih troškova biti izuzetno niski. Zašto potrošiti desetak tisuća na sustav grijanja i strojarski prostor da biste uštedjeli nekoliko stotina kuna godišnje i na kraju to potrošili na održavanje sustava za grijanje?
Video - Caleo akumulacijsko podno grijanje

Bez majstora i strojarska održavanja

CALEO sustavi grijanja ne zahtijevaju održavanje ili skrivena naknadna garancijska pregleda. Oni se mogu staviti u pogon odmah nakon instalacije / postavljanja i mogu se potpuno odvojiti od utjecaja okoline zbog njihove višestruke izolacije (npr. vlažnost estriha/podloge, lom vodovodnih cijevi). Sustav na kraju sezone grijanja se može isključiti na termostatu, jednostavnim pritiskom na gumb.
Korisne informacije

iOS i Android pametno upravljane

Pametno upravljanje grijanjem i zonska kontrola! Jeste li znali da optimiziranjem sustava grijanja s kontrolom možete uštedjeti više energije nego što je najbolje kvalitete ugrađenih vrata ili izolacija fasada od 5 cm? Pogledajte našu ponudu termostatskih paketa.

Slojevi postavljanja akumulacisjkog sustava podnog grijanja

1. Završna podna obloga može biti keramika, kamen, ljepljeni parket ali i laminat, trakasti parket, vinil ili slična obloga koja je pogodna za podno grijanje i lijepi se na podlogu ili postavlja sistemom klik-klak.
2. Estrih ili podloga je većinom 4 do 6 cm debeli sloj, u biti sloj koja sprema odnosno akumulira toplinu.
3. PE - obična građevinska folija 
4. Caleo grijaći film od 80W ili 130W/m2 po potrebi, zavisi o energetske kvalitete objekta odnosno od ciljanog grijanja. 
5. Većinom 5 do 30 cm debeli sloj, podna izolacija koja se postavlja u tijeku gradnje. Ispod ove izolacije je betonska ploča ili deka.
Copyright © 2020 Mirakul inovativna grijanja, Sva prava pridržana
Mirakul inovativna grijanja d.o.o. poštuje vašu privatnost (Uvažavanje Vaše privatnosti). Kolačiće (cookies) koristimo kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, za analizu prometa ili u marketinške svrhe, integraciju s društvenim mrežama. Kolačići omogućavaju web stranicama da spreme podatke koji se koriste kada korisnik ponovno posjeti web stranicu. Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u vašem pregledniku. Ukoliko odaberete opciju da ne želite prihvatiti kolačiće, možda nećete moći koristiti određene funkcije naših stranica. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate korištenje kolačića.

Vaš Mirakul inovativna grijanja d.o.o. - Uvjeti poslovanja
Partner zona