Gradite Porotherm, Ytong ili zgradu lake konstrukcije?

CALEO se već dokazao u svakom od tih sustava gradnje.

CALEO je danas kao proizvod i sustav grijanja jednak sustavima grijanja modernih zgrada. Nisko temperaturne zgrade zahtijevaju na niskim temperaturama površinska plošna grijanja i grijanja isijavanjem. Naši inovativni sustavi površinskog grijanja pružaju najučinkovitije rješenje za gradnju zgrada laganih konstrukcija i AA certificirane zgrade.

CALEO sustav podnog grijanja za pohranu topline idealan je za ugradnju sustava grijanja prosječnih i nisko energetskih objekata. Grijaće folije smještene su ispod "4-6 cm" estriha/betona, te "grijani beton" ravnomjerno zagrijava strukturu koja grije prostor još dugo nakon završetka ciklusa grijanja.

BAUMIT - tehnologija postavljanja estriha za sustave podnog grijanja s grijaćim filmom

Zatražite ponudu

Odmah kontaktirajte dobavljača
Pošaljite upit

Brzi povratak investicije

Zašto biste dvaput platili isto? Troškovi toplinske izolacije i visokokvalitetnih građevinskih materijala u svijetu su veliki, ali to je nadoknadiv povrat ulaganja jer će energetska potreba zgrade, a time i troškovi biti izuzetno niski. Zašto potrošiti desetak tisuća na sustav grijanja i strojarski prostor da biste uštedjeli nekoliko stotina kuna godišnje i na kraju to potrošili na održavanje sustava za grijanje?
Video - Caleo akumulacijsko podno grijanje

Bez majstora i strojarska održavanja

CALEO sustavi grijanja ne zahtijevaju održavanje ili skrivene naknadne garancijske preglede. Oni se mogu pustiti u pogon odmah nakon instalacije / postavljanja i mogu se potpuno odvojiti od utjecaja okoline zbog njihove višestruke izolacije (npr. vlažnost estriha/podloge, lom vodovodnih cijevi). Sustav se na kraju sezone grijanja može isključiti na termostatu, jednostavnim pritiskom na gumb.
Korisne informacije

iOS i Android pametno upravljane

Pametno upravljanje grijanjem i zonska kontrola! Jeste li znali da optimiziranjem sustava grijanja s kontrolom možete uštedjeti više energije nego što je najbolje kvalitete ugrađenih vrata ili izolacija fasada od 5 cm? Pogledajte našu ponudu termostatskih paketa.

Slojevi postavljanja akumulacisjkog sustava podnog grijanja

1. Završna podna obloga može biti keramika, kamen, ljepljeni parket ali i laminat, trakasti parket, vinil ili slična obloga koja je pogodna za podno grijanje i lijepi se na podlogu ili postavlja sistemom klik-klak.
2. Estrih ili podloga je većinom 4 do 6 cm debeli sloj, u biti sloj koja sprema odnosno akumulira toplinu.
3. PE - obična građevinska folija 
4. Caleo grijaći film od 80W ili 130W/m2 po potrebi, zavisi o energetske kvalitete objekta odnosno od ciljanog grijanja. 
5. Većinom 5 do 30 cm debeli sloj, podna izolacija koja se postavlja u tijeku gradnje. Ispod ove izolacije je betonska ploča ili deka.
Copyright © 2024 Mirakul inovativna grijanja, Sva prava pridržana, web dizajn: design project
Mirakul inovativna grijanja d.o.o. poštuje vašu privatnost (Uvažavanje Vaše privatnosti). Kolačiće (cookies) koristimo kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, za analizu prometa ili u marketinške svrhe, integraciju s društvenim mrežama. Kolačići omogućavaju web stranicama da spreme podatke koji se koriste kada korisnik ponovno posjeti web stranicu. Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u vašem pregledniku. Ukoliko odaberete opciju da ne želite prihvatiti kolačiće, možda nećete moći koristiti određene funkcije naših stranica. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate korištenje kolačića. Vaš Mirakul inovativna grijanja d.o.o. - Uvjeti poslovanja
Partner zona